KOOP TICKETS

DJ Battle

LEES MEER: 20 Oktober – Jay Stax wint Curaçao DJ Battle!
LEES MEER: 12 Oktober – Curaçao DJ Battle Start Spectaculair!
 
LEES MEER: 5 Oktober – De Deelnemers Zijn Bekend! 

Ben jij die vriend waar iedereen naartoe gaat om z’n playlists te laten updaten met de nieuwste muziek? Weet jij wel hoe je de dansvloer in beweging krijgt en droom je nieuwe beats en tunes? Dan ben jij baas genoeg om mee te doen in de Curaçao DJ Battle! Doe mee en strijd voor de hoofdprijs: Een uur lange opening set draaien op The Flying Dutch Curaçao!

De Curaçao DJ Battle

Op 11 en 19 Oktober gaat de battle AAN! Tien getalenteerde DJ’s van Curaçao zullen tegen elkaar strijden in zes rondes, verspreid over 2 avonden. De professionele jury, voorgezeten door onze eigen Menasa, zal besluiten wie de winnaar wordt van de hoofdprijs: Een uur lang draaien op The Flying Dutch Curaçao!

Hier alvast een klein voorschotje op wat de verschillende rondes in gaan houden:
Round 1: Show us what you got in a full set! 

Round 2: Back 2 Back 
Round 3: Mix as many tracks as possible 
Round 4: Mash it up „The-Flying-Dutch-Style“
Round 5: The Menasa Special 😉
Round 6: The Final Battle 

Vergeet niet je vrienden mee te brengen om je naar de finale te juichen. Toegang voor deze evenementen is gratis!

Enter to compete

Weet jij zeker dat je alles in huis hebt om voor sterren als Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano te openen? Dit is hoe je mee kunt doen aan de Battle!

1. Neem een video van 2 minuten op, waarin je jouw beste DJ skills laat zien en jouw eigen stijl
2. Stuur die naar ons op via Facebook of Instagram DM of e-mail naar info@theflyingdutchcuracao.com, vermeld daar bij je artiesten naam, je leeftijd, contact informatie en je allerbeste DJ foto
3. Op woensdag 3 oktober worden tien winnaars* aangekondigd, we verwachten van hen dat zij beschikbaar zijn om de Battle aan te gaan op 11 en 19 oktober van 20.00 tot 23.00.
De deadline voor inzendingen is dinsdag 2 oktober!

Club Vanilla – 11 oktober

De eerste rondes zullen plaatsvinden op donderdag 11 oktober in Club Vanilla, van 20.00 tot 23.00. Spread the word en nodig al je vrienden en fans uit om jou aan te moedigen zodat jij je beste DJ set ooit kunt spelen!
Vragen over de Battle? Neem contact op via Facebook of Instagram DM of e-mail naar info@theflyingdutchcuracao.com.

*Winnaars worden geselecteerd door de The Flying Dutch Curaçao DJ Battle en haar jury. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Presenting partners

 

partners

 

  

Openingstijden
Het festivalterrein gaat om 18:00 uur open voor het publiek. Dan begint ook meteen de eerst DJ te draaien dus kom op tijd. Eten en drinken is dan ook verkrijgbaar. Om 01:00 houdt het feestje op, tenminste gaat de muziek uit. We houden rekening met de buurt en houden ons dus ook netjes aan deze tijd. Je hebt nog wel even de tijd om je muntjes terug te wisselen, een plasje te doen of ‘one for the road’ te halen, maar luister wel naar het beveiligingspersoneel. Eruit is eruit.