KOOP TICKETS

Travel

Voor velen is de Caribbean een van de favoriete of gedroomde vakantiebestemmingen. Gooi daar een paar Nederlandse top dj’s bij en je hebt een vakantie die voor altijd herinneringen achterlaat. Wil jij naar #TFDCuraçao komen, maar weet je nog niet hoe? Lees dan onderstaande tips die we aan zullen blijven vullen met nieuwe opties!

Exclusieve Reispakketten van Corendon

Corendon heeft een pakket samengesteld, zodat jij zonder zorgen de ultieme The Flying Dutch experience op Curaçao gaat beleven! Wat daar allemaal in zit? Een retour vliegticket Amsterdam – Curaçao, verblijf in het Livingstone Jan Thiel Resort, een welkomst-cocktail “The Flying Dutch” style, entreeticket voor The Flying Dutch Curaçao en nog veel meer! Deze pakketten zijn beschikbaar vanaf 899 EUR en boek je op de website van Corendon!

Festicket

De echte festival fan weet dat Festicket je one-stop-shop is voor festival trips. Ook zij hebben reis-opties voor je samengesteld. Bekijk ze hier en boek je festival-ticket, verblijf en zelfs trips als een zonsondergang-bootcruise of snorkelen op het prachtige rif, in een keer!

Reizen vanuit Zuid-Amerika en de Caribbean

Suriname
Reis organisaties in Suriname waren er vliegensvlug bij om verzorgde reizen naar #TFDCuraçao te regelen want de Nederlandse dj’s zijn daar razend populair! Neem contact op met Waldo Tours voor volledige pakketten inclusief vlucht, verblijf en entreeticket (regulier of VIP) vanaf 750 USD per persoon.

Ecuador
Golden Vacations is de reis organisatie die vanuit Ecuador pakketten aanbiedt naar The Flying Dutch Curaçao.

Vliegtickets
Liever geen volledig pakket, maar alleen een los vliegticket naar Curaçao? Het nationale vliegveld Hato is makkelijk bereikbaar vanuit de volgende landen/steden met dagelijkse en wekelijkse vluchten: Bogota, Caracas, Panama, Paramaribo, Port-au-Prince, Port of Spain, Santo Domingo, Aruba, Bonaire en St Maarten.

Vluchten vanuit Noord-Amerika

Vanuit de Verenigde Staten vlieg je vanuit meerdere steden met een directe vlucht naar Hato Airport op Curaçao. Je kunt kiezen uit vluchten vanuit Miami, Charlotte, New York en Toronto.

 

Presenting partners

 

partners

 

  

Openingstijden
Het festivalterrein gaat om 18:00 uur open voor het publiek. Dan begint ook meteen de eerst DJ te draaien dus kom op tijd. Eten en drinken is dan ook verkrijgbaar. Om 01:00 houdt het feestje op, tenminste gaat de muziek uit. We houden rekening met de buurt en houden ons dus ook netjes aan deze tijd. Je hebt nog wel even de tijd om je muntjes terug te wisselen, een plasje te doen of ‘one for the road’ te halen, maar luister wel naar het beveiligingspersoneel. Eruit is eruit.